Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2017 23:30 - Ветом 1.1 интерферон
Автор: mnoogo Категория: Рецепти   
Прочетен: 1085 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ветом 1.1 Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, които, размножавайки се предимно в дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора, други биологично - активни вещества.  Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества, нормализира се: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно - чревния тракт." Ветом  спомага на диетата при възстановяване преди, по време и след химиотерапия и лъчетерапия. Допринася за повишаване активността на имунната система, като естествен начин за борба със заразните болести и предизвиканите от тях усложнения от бактериален и вирусен произход, а също  като съпътстващо приложение при: остри и хронични инфекции на дихателните пътища; по време на грипни епидемии и след лечение с антибиотици при бактериални инфекции като - бронхит, ангина, бронхопневмония, фарингит, отит, синузит и др.; податливост към инфекции след временно отслабване  защитните сили на организма; по време и след лечение на бактериални инфекции на кожата и след хепатит.
Повлиява благоприятно на общото състояние на организма:  при пролетна умора или два пъти в годината: преди и по време на грипен сезон, като способства за облекчаване тежестта на сезонните простудни, грипни и грипоподобни състояния и за намаляване на честотата им; при започващо лечение на бактериално или вирусно заболяване.
Спомага за стимулиране на имунната система при пациенти с онкологични заболявания и засилване на потиснатата реакция на организма. Подпомага оздравителния процес при човека.



Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mnoogo
Категория: Рецепти
Прочетен: 7373
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930